5 vragen aan Quinten Huberts

Begin augustus is Quinten Huberts gestart bij RIJK. Quinten volgt de Retail Business School aan de NHL Stenden Hogeschool en doet zijn eindstage bij RIJK. Wij stelden Quinten 5 vragen:

Je hebt een tijdje terug ook de bootcamp bij ons gedaan. Hoe vond je dat?
‘Ik heb mijn tijd bij de bootcamp als zeer prettig ervaren. We kregen een opdracht waarmee we als groep zelfstandig op onderzoek uit konden gaan. De mensen die ons hielpen met het ondersteunen bij de opdracht waren allemaal heel vriendelijk en gaven ons de ruimte om zelf tot een oplossing te komen. ‘

Waarom is je keuze voor jouw stage op RIJK gevallen?
‘Dat heeft voor een groot gedeelte te maken met hoe ik de bootcamp heb ervaren. De sfeer die ik geproefd had tijdens de bootcamp heeft geholpen om in gesprek te blijven met Olaf (opleidingscoördinator bij RIJK) over een vervolgopdracht. Daarbij ben ik er tijdens deze periode van mijn minor inkoop achter gekomen dat ik het vak inkoop heel interessant vindt. Met de intentie om na mijn stage aan het werk te gaan als inkoper dacht ik een goede match te kunnen maken met RIJK. Na mijn stage treed ik ook in dienst als inkoopadviseur bij RIJK, dus mijn plan is geslaagd!’

Hoe is het om weer terug te zijn?
‘Het is fijn, ik leer langzamerhand steeds meer collega’s kennen. In de periode van de bootcamp kwamen er zelden collega’s naar kantoor i.v.m. Covid. Ik merk dat naarmate ik de mensen om mij heen beter leer kennen, ik me steeds meer op mijn gemak begin te voelen.’

Hoe ervaar je de begeleiding vanuit RIJK?
‘De begeleiding vanuit RIJK is goed. Ik kan eigenlijk naar iedereen toe voor vragen of ondersteuning. Collega’s zijn toegankelijk en willen graag helpen. Voor trainingen en vergaderingen word ik regelmatig meegevraagd waardoor ik het gevoel krijg echt onderdeel te zijn van het team.’

Hoe zou je RIJK om dit moment omschrijven in een aantal woorden?
‘Toegankelijk, open en intelligent (intelligent in de zin van: intelligente medewerkers die weten waar ze het over hebben maar ook innovatief met het uitbreiden van de dienstverlening).’

Welkom bij RIJK Quinten!