Bijeenkomst succesvol partnerschap op 26 oktober

Samen met Sociaal Werk Nederland organiseert RIJK op donderdagmiddag 26 oktober een bijeenkomst voor gemeenten en sociaalwerkorganisaties over partnerschap en dialoog. Partnerschap en dialoog die de beoogde impact van het inkoopproces voor de inwoners van wijken en buurten kan versterken.

Partnerschap
Gemeenten en sociaal werk kunnen als partners veel voor elkaar betekenen. Een goede en tijdige dialoog loont. Een dialoog over de maatschappelijke opgave in wijken en buurten, over hoe je doelen formuleert die je kunt vertalen naar impact en reële, waardevolle resultaten. Een dialoog over wat de beoogde impact vraagt aan kwaliteit van dienstverlening en vakmanschap. En over de randvoorwaarden die kwaliteit en continuïteit van dienstverlening het best ondersteunen.

RIJK deelt haar ervaring over het proces van gemeenten naar visievorming op het thema mantelzorg en vrijwillige ondersteuning. Sociaal Werk Nederland presenteert de kwaliteitsbloem van de branche, het uitgangspunt voor het cyclisch proces van kwaliteitsverbetering in de branche, van de maatschappelijke opgave tot de gerealiseerde impact. En laat zien hoe het KPI-model sociaalwerkorganisaties kan helpen om gericht bij te sturen en gemeenten beter inzicht geeft in de werkelijke impact van projecten en interventies.

Wisselen van rol
In de bijeenkomst prikkelen we de fantasie en het inlevingsvermogen van gemeenten en sociaalwerkorganisaties door hen in de huid van ‘de ander’ te laten kruipen in het inkoopproces.

Wanneer?
Donderdag 26 oktober 2023, inloop 12:15 uur, start 13:00 uur.

Waar?
Villa Jongerius in Utrecht.

Programma en aanmelden
Buiten de bijdragen door Sociaal Werk Nederland en RIJK zal cabaretier Farbod Moghaddam een optreden verzorgen. Het definitieve programma wordt later bekend gemaakt.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst.