Inspiratiesessie voor team RIJK

Afgelopen dinsdag was het weer zover: de RIJK inspiratiesessie. Een moment voor ons hele team om bij elkaar te komen over inhoudelijk of RIJK-brede onderwerpen.

Tijdens een smakelijke lunch verzorgde Leopold Sueters van Bartels Sueters Rassa Aanbestedingsadvocaten een presentatie over het thema belangenverstrengeling. Hij deelde waardevolle inzichten over hoe wij als inkoopadviseurs de juiste ‘skills’ kunnen inzetten om hiermee om te gaan.

Vervolgens nam Ad Bastiaanse ons mee in een interactieve workshop, waarin we de geheime code van ons creatieve brein kraakten. In een tijd van voortrazende digitalisering, waarin creatieve intelligentie, innovatie, aanpassingsvermogen en kritisch denken steeds belangrijker worden, ontdekten we samen het belang van cognitieve flexibiliteit en hoe dit ook in ons vakgebied toegepast kan worden.

De middag sloten we af met een borrel op een fantastische en inspirerende locatie met uitzicht op zee bij Republiek Bloemendaal. We kijken terug op een geslaagde middag vol kennisdeling en inspiratie.