Edwin Verdonk

Wie: Edwin Verdonk
Functie: senior inkoopadviseur / teamleider kennisteam bedrijfsvoering
Mobiel: 06-20 59 48 97
Studeerde: Hogeschool voor Toerisme, NIMA-B, NIMA Accountmanagement en Vakopleiding Uitgeverij, Post-hbo Inkoop & Aanbesteden
Werkte hiervoor: In diverse functies in de private sector: als Marketeer bij een reisorganisatie, als Projectmanager en Vestigingsmanager bij een callcenter, als Marketeer, Accountmanager Overheid en Support Manager bij een internationale uitgeverij.
Expertise: Opbouwen en onderhouden van een langdurige zakelijke relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Gedurende ruim 10 jaar heb ik kennisintensieve producten verkocht aan gemeenten. Mijn ervaring in verkopen aan en kennis over gemeenten bieden mij een basis voor mijn werk bij RIJK. Gecombineerd met brede interesse in wat mensen in hun werk bezighoudt, hoop ik de collega’s bij de RIJK-gemeenten goed te kunnen ondersteunen bij de inkoop van producten en diensten.
Over RIJK: RIJK is een sociale organisatie waar zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling speerpunten zijn. De mix van professionals met diverse achtergronden maakt RIJK slagvaardig in het krachtenveld van inkoopprocessen tussen de lokale overheid en de commerciële sector.