Privacy- en cookieverklaring

Stichting RIJK, gevestigd aan Raadhuisplein 1, 2101 HA Heemstede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy- en cookieverklaring.

Contactgegevens

https://www.stichtingrijk.nl/
Raadhuisplein 1 2101 HA Heemstede
023-2014146

Michelle van Lierop-Turnhout is de Functionaris Gegevensbescherming van Stichting RIJK, zij is te bereiken via michelle.vanlierop@stichtingrijk.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Stichting RIJK verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@stichtingrijk.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Stichting RIJK verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het contact met je kunnen opnemen om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Stichting RIJK analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Stichting RIJK bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Zie hieronder welke bewaartermijnen we hanteren van persoonsgegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden

Stichting RIJK verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Stichting RIJK gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Stichting RIJK gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Klik hier voor een toelichting.

Zie hieronder een overzicht met alle cookies die gebruikt worden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Stichting RIJK en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@stichtingrijk.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Stichting RIJK wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Stichting RIJK neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@stichtingrijk.nl

Hieronder een overzicht van alle cookies die gebruikt worden.

CookieTypeDuurOmschrijving
_gaAnalytische cookies2 jaarDe _ga-cookie, geïnstalleerd door Google Analytics, berekent bezoekers-, sessie- en campagnegegevens en houdt ook het sitegebruik bij voor het analyserapport van de site. De cookie slaat informatie anoniem op en kent een willekeurig gegenereerd nummer toe om unieke bezoekers te herkennen.
_gat_gtag_UA_193345795_1Analytische cookies1 minuutIngesteld door Google om gebruikers te onderscheiden.
_gidAnalytische cookies1 dagDe _gid-cookie, geïnstalleerd door Google Analytics, slaat informatie op over hoe bezoekers een website gebruiken, terwijl er ook een analyserapport wordt gemaakt van de prestaties van de website. Sommige van de gegevens die worden verzameld, omvatten het aantal bezoekers, hun bron en de pagina's die ze anoniem bezoeken.
CONSENTAnalytische cookies2 jaarYouTube plaatst deze cookie via embedded youtube-video's en registreert anonieme statistische gegevens.
cookielawinfo-checkbox-advertisementNoodzakelijke cookies1 jaarDeze cookie, ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in, wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie "Advertentie" vast te leggen.
cookielawinfo-checkbox-analyticsNoodzakelijke cookies1 jaarDeze cookie, ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in, wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie "Analytics" vast te leggen.
cookielawinfo-checkbox-functionalNoodzakelijke cookies1 jaarDe cookie wordt ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in om de gebruikerstoestemming voor de cookies in de categorie "Functioneel" vast te leggen.
cookielawinfo-checkbox-necessaryNoodzakelijke cookies1 jaarDeze cookie, ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in, wordt gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor de cookies in de categorie "Noodzakelijk" vast te leggen.
cookielawinfo-checkbox-othersNoodzakelijke cookies1 jaarDeze cookie is ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in en wordt gebruikt om de gebruikerstoestemming voor cookies in de categorie "Overige" op te slaan.
cookielawinfo-checkbox-performanceNoodzakelijke cookies1 jaarDeze cookie, ingesteld door de GDPR Cookie Consent-plug-in, wordt gebruikt om de gebruikerstoestemming voor cookies in de categorie "Prestaties" op te slaan.
CookieLawInfoConsentNoodzakelijke cookies1 jaarRegistreert de standaardknopstatus van de overeenkomstige categorie en de status van CCPA. Het werkt alleen in coördinatie met de primaire cookie.
elementorNoodzakelijke cookiesnooitDeze cookie wordt gebruikt door het WordPress-thema van de website. Hiermee kan de website-eigenaar de inhoud van de website in realtime implementeren of wijzigen.
frAdvertentie cookies3 maandenFacebook stelt deze cookie in om relevante advertenties aan gebruikers te tonen door het gebruikersgedrag op internet te volgen, op sites die een Facebook-pixel of sociale plug-in van Facebook hebben.
JSESSIONIDNoodzakelijke cookiessessieDe JSESSIONID-cookie wordt door New Relic gebruikt om een sessie-ID op te slaan, zodat New Relic het aantal sessies voor een toepassing kan controleren.
s_viAnalytische cookies2 jaarEen Adobe Analytics-cookie die een unieke tijd-/datumstempel van de bezoekers-ID gebruikt om een unieke bezoeker van de website te identificeren.
VISITOR_INFO1_LIVEAdvertentie cookies5 maanden 27 dagenEen cookie die door YouTube is ingesteld om de bandbreedte te meten die bepaalt of de gebruiker de nieuwe of oude spelerinterface krijgt.
YSCAdvertentie cookiessessieYSC-cookie is ingesteld door YouTube en wordt gebruikt om de weergaven van ingesloten video's op YouTube-pagina's bij te houden.
yt-remote-connected-devicesAdvertentie cookiesnooitYouTube plaatst deze cookie om de videovoorkeuren van de gebruiker op te slaan met behulp van embedded YouTube-video.
yt-remote-device-idAdvertentie cookiesnooitYouTube plaatst deze cookie om de videovoorkeuren van de gebruiker op te slaan met behulp van embedded YouTube-video.