Werken bij RIJK

Bij RIJK streven we ernaar dat medewerkers energie krijgen van hun werk en voldoende uitdagingen hebben. Bovendien zien we graag dat mensen zelf de regie nemen. Dat is goed voor henzelf, goed voor onze organisatie en goed voor gemeenten en andere partijen waarmee we werken. Wanneer iemand floreert, straalt dat ook af op de organisatie. Daarom is er bij RIJK veel mogelijk.

We luisteren goed naar wat medewerkers nodig hebben om professioneel en persoonlijk te kunnen functioneren. Daarover spreken we elkaar regelmatig. Eens per jaar hebben we een ontwikkelgesprek. Hierin staat centraal wat iemand het liefste doet en wat hij of zij als volgende ontwikkelstap ziet. Deze aandacht voor ieders persoonlijke en professionele groei draagt direct bij aan het succes van onze opdrachtgevers en eigen organisatie.

Binnen de organisatie heerst er een open sfeer en kun je elke collega gerust om advies vragen. We organiseren regelmatig sociale activiteiten en staan stil bij bijzondere momenten in ieders leven. Via de RIJK-app staan we met elkaar in verbinding en wisselen we dagelijks feitelijke en bijzondere nieuwtjes met elkaar uit. En onze digitale agenda’s staan natuurlijk voor elkaar open.

Bij nieuwe kandidaten kijken we niet zozeer naar hun cv maar vooral naar hun persoonlijkheid: wat brengen zij mee aan energie en hoe vullen zij RIJK aan? Zelfreflectie en eigenaarschap zijn daarbij de belangrijkste elementen.

Vacatures

Vacature inkoopadviseur

Wij zijn op zoek naar een gedreven inkoopprofessional die hét verschil wil maken op het gebied van inkoop- en contractmanagement.

Koffie en een goed gesprek

Wil je meer weten over werken bij RIJK?

Laat jouw gegevens achter voor een vrijblijvende kop koffie met Lilian