WIE ZIJN WIJ?

Stichting RIJK is dé inkooppartner van en voor 17 gemeenten in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Wij begeleiden en adviseren onze partners bij (complexe) aanbestedingen, fungeren als helpdesk en dragen bij aan resultaatgerichte inkoop en contractmanagement. Wij zijn een dynamische en betrokken club die bestaat uit 28 gedreven en positief ingestelde mensen.

Investeren in onze mensen vinden we belangrijk. Nieuwe medewerkers van RIJK krijgen een interne, praktijkgerichte opleiding om te zorgen dat ze binnen zeer korte tijd zelfstandig als inkoopadviseur bij onze opdrachtgevers aan de slag kunnen. In ons opleidingsprogramma komt alles aan bod wat een inkoopadviseur moet weten. Het programma bestaat uit modules die zo samengesteld worden dat ze aansluiten bij de behoefte en ontwikkelingsvragen van nieuwe collega’s. Bij de een ligt de vraag meer op de inhoud, bij de ander meer op het creëren van een vertrouwde leeromgeving. Bovendien krijgen ze intensieve coaching on the job van onze opleidingscoördinator.

WERKEN BIJ RIJK

Bij RIJK streven we ernaar dat medewerkers energie krijgen van hun werk en voldoende uitdagingen hebben. Bovendien zien we graag dat mensen zelf de regie nemen. Dat is goed voor henzelf, goed voor onze organisatie en goed voor gemeenten en andere partijen waarmee we werken. Wanneer iemand floreert, straalt dat ook af op de organisatie. Daarom is er bij RIJK veel mogelijk. 

Bij nieuwe kandidaten kijken we niet zozeer naar hun cv maar vooral naar hun persoonlijkheid: wat brengen zij mee aan energie en hoe vullen zij RIJK aan? Zelfreflectie en eigenaarschap zijn daarbij de belangrijkste elementen.

Ben je nog bezig met je studie en interesse in een stage bij RIJK? Dat kan bij ons het hele jaar door. We hebben de afgelopen jaren diverse studenten van de minor Inkoop van de Hogeschool van Amsterdam stages geboden. 

Werken als inkoopadviseur binnen de publieke sector?

Studeer je nog of ben je net afgestudeerd en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze opleidingscoördinator Joris Kuttschruitter voor een oriënterend gesprek.

Vacatures

Vacature inkoopadviseur

Wij zijn op zoek naar een gedreven inkoopprofessional die hét verschil wil maken op het gebied van inkoop- en contractmanagement.