Opleidingen

Investeren in onze mensen vinden we uiterst belangrijk. Nieuwe medewerkers van RIJK krijgen een interne, praktijkgerichte opleiding om te zorgen dat ze binnen zeer korte tijd zelfstandig als inkoopadviseur bij onze opdrachtgevers aan de slag kunnen.

In ons opleidingsprogramma komt alles aan bod wat een inkoopadviseur moet weten. Het programma bestaat uit modules die zo samengesteld worden dat ze aansluiten bij de behoeften en ontwikkelingsvragen van nieuwe collega’s. Bij de een ligt de vraag meer op de inhoud, bij de ander meer op het creëren van een vertrouwde leeromgeving. Bovendien krijgen ze intensieve coaching on the job van onze opleidingscoördinator.

Na een half jaar werken zij zelfstandig en na negen maanden houden ze een presentatie voor onder andere het managementteam over alles wat ze geleerd hebben. In het tweede jaar dat ze bij ons werken volgen ze vervolgens de post-hbo-opleiding rond inkoop en aanbesteden. Ook daarna besteden we veel aandacht aan (interne) opleiding, training en coaching om onze medewerkers en hun talenten optimaal tot hun recht te laten komen.

Koffie en een goed gesprek

Wil je meer weten over werken bij RIJK?

Laat jouw gegevens achter voor een vrijblijvende kop koffie met Lilian